Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Samsung заплатить гроші всім власникам смартфонів

Samsung заплатить гроші всім власникам смартфонів

Компанія Samsung почала платити користувачам великі суми грошей за допомогу в поліпшенні її фірмового програмного забезпечення. Йдеться про реальні грошові винагороди, які виплачуються за виявлені баги, недоліки, помилки і уразливості, які можуть використовуватися для часткового або ж повного злому мобільного пристрою.

Про це інформує ITsider

Таким чином південнокорейська корпорація хоче протидіяти хакерам і зловмисникам, які спеціалізуються на зломі смартфонів і планшетів, що працюють на Android. На думку південнокорейської корпорації, програма заохочення дозволить їй захистити користувачів від більшості загроз ще до того, як вони взагалі виникнуть.

Називається така програма Mobile Security Rewards Program, а інформація про неї доступна на офіційному сайті компанії Samsung, передає зарубіжний профільний ресурс SamMobile. Повідомляється, що дана програма діє тільки на такі недоліки, в тому числі баги, які так чи інакше пов’язані з безпекою. Простіше кажучи, якщо раптом десь неправильно працює анімація – за це гроші не заплатять, а ось якщо існує помилка, яка дозволяє розблокувати телефон, захищений паролем без введення такого, це вже реальна вразливість. Розмір грошової виплати варіюється від $ 200 до $ 200 тисяч доларів, тобто він залежить від того, наскільки критичним є той чи інший недолік в системі захисту.

Корпорація ділить всі зломи на чотири види, привласнюючи кожному з них певний статус: низький, середній, високий або ж критичний. Гроші будуть переведені на банківський рахунок слідом за тим, як наявність уразливості виявиться схильне. Повідомити про неполадку можна через спеціальну форму на сайті програми Mobile Security Rewards Program. Цілком собі очевидно, що в будь-який момент кожен користувач смартфона Samsung, що працює на Android, може зіткнутися з проблемою в безпеці, і якщо про таку встигнути розповісти раніше будь-кого іншого, вдасться отримати велику суму грошей, витратити яку потім можна буде на будь-які цілі і потреби. Важливо зауважити, що злом гаджета повинен відбуватися без прямого підключення до пристрою або ж модифікації прошивки гаджета.

Перейти до вмісту