Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Понад 240 двірників управляючих компаній з 5 ранку прибирають сніг на внутрішньо будинкових територіях Кременчука

Понад 240 двірників управляючих компаній з 5 ранку прибирають сніг на внутрішньо будинкових територіях Кременччука

За інформацією управляючих компаній, сьогодні з 5 години ранку на прибирання Кременчука від снігу вийшли понад 240 двірників та 4 одиниці тракторної техніки. Основна увага наразі прибирається розчищенню снігу від під’їздів, пішохідних переходів, закріплених за підприємствами зупинок громадського транспорту.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Також з  4:30 ранку  працівники та  25 одиниць тракторної техніки комунальних підприємств міста разом із спеціалістами відділів з благоустрою Автозаводської та Крюківської  районних адміністрацій розчищають розчищають від снігу  під’їзди до лікувальних та навчальних закладів, тротуари, підходи до зупинок громадського транспорту, двори тощо.

А з 5 години ранку 13 бригад працівників КП «Благоустрій Кременчука» та 2 бригади КАТП-1628 розчищають зупинки громадського транспорту та пішохідні переходи, тротуари  та закріплені за підприємствами території, щоб містяни, мали змогу без перешкод  зайти  у громадський транспорт, поїхати на роботу або у справах. Парки та сквери розчищає сучасна мала, але дуже мобільна  техніка  КП «Благоустрій Кременчука» – 3 навантажувачі Bobcat з навісним обладнанням.

Перейти до вмісту