Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Р Суспільство 

“Полтавагазвидобування” влаштувало для Варварівського інтернату свято зими

“Полтавагазвидобування” влаштувало для Варварівського інтернату свято зими

У Варварівській спеціальній школі-інтернаті відбувся концерт до Дня Святого Миколая. Діти співали, танцювали та декламували вірші. Не обійшлося й без солодких подарунків.

ГПУ «Полтавагазвидобування» — філія найбільшої газовидобувної компанії України АТ «Укргазвидобування» — допомогло День Святого Миколая для дітей Варварівської спеціальної школи-інтернату перетворити на казку. Представники компанії завітали на святковий концерт і поспілкувались із дітьми.

— На святкування Дня Святого Миколая до нас завітали наші давні друзі — представники ГПУ «Полтавагазвидобування». Ці зустрічі вже стали традиційними. Діти з нетерпінням чекають не тільки солодких подарунків, а й більш суттєвих. За період нашої співпраці інтернат отримав значну допомогу, за рахунок яких зміцнилася наша матеріально-технічна база, — говорить директорка Варварівської школи-інтернату Світлана Овчаренко.

Діти підготували вірші та зачитали їх Святому Миколаю.

Компанія — надійний партнер для громад, де проводять видобуток вуглеводнів. Крім сплати ренти, допомагають і місцевим закладам. У Карлівському районі працюють давно, тож у Варварівці не вперше. У травні цього року представники компанії відвідали останній дзвоник. Тоді подарували закладу необхідний спортивний інвентар. Напередодні ж попередніх новорічних свят працівники компанії допомогли статися диву — наймолодші вихованці закладу готували листи із побажаннями, а працівники компанії забезпечили виконання їхніх мрій. Цього року вирішили привітати із прийдешніми святами абсолютно всіх дітей.

Заступник директора з загальних та соціальних питань ГПУ «Полтавагазвидобування» Олександр Соломаха особисто привітав учнів шко

— Співпрацюємо із цим освітнім закладом з кінця 2017 року. До цього допомагали за рахунок корпоративного волонтерства, тобто співробітники компанії виділяли особисті кошти на придбання потрібних закладу речей. Тепер у філії заклали фінансовий механізм, яким скористалися передусім, щоб привітати діток із прийдешніми святами, — відмітив заступник директора із загальних та соціальних питань ГПУ «Полтавагазвидобування» Олександр Соломаха.

Цього року, крім подарунків, які вручили на святковому концерті, філія виділила кошти в розмірі 40 тисяч гривень на придбання покривал для дитячих ліжок та комплектів посуду для шкільної їдальні. Проте найбільше емоцій викликали саме солодкі дарунки.

— Ми разом готуємось до новорічних свят. Сьогодні влаштували концерт, поспілкувалися із гостями. Я особисто була ведучою та співала пісні, — розповідає учениця 6-го класу Варварівської школи-інтернату Наталія.

Малеча роздивляється подарунки.

— Я сьогодні виступала у ролі Зими, читала вірші. Разом водили хороводи. Усім подобається Новий рік, бо це нові пригоди. Дуже рада подарункам. Минулого разу вони також приїздили, — додає учениця 10-го класу Анастасія.

Одні співали та танцювали, інші розповідали вірші. Учні 1-го класу зачитали присутнім римовані рядки про святкування Миколая:

— Під подушку я загляну рано вранці, усміхнусь. Подаруночки дістану, Миколаю поклонюсь. Зі святом!

Довідково:

АТ «Укргазвидобування» — найбільша газовидобувна компанія країни, що входить до Групи Нафтогаз і забезпечує близько 73 % видобутку газу в країні. Основний видобуток на Полтавщині забезпечує філія товариства — Газопромислове управління «Полтавагазвидобування». Виконує обов’язки директора філії Володимир Ткаченко.

Рена Дарсанія

Перейти до вмісту