Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Податківці Полтавщини отримали вітання від своїх підшефних

Податківці Полтавщини отримали вітання від своїх підшефних

За традицією, напередодні Новорічних та Різдвяних свят до Головного управління ДПС у Полтавській області завітали учні Полтавської загальноосвітньої школі №10 імені В.Г. Короленка, якою вже багато років опікується обласне управління державної податкової служби.

Вітати своїх шефів школярі прийшли із керівництвом педагогічного колективу. З нагоди свят, малеча презентувала піклувальникам свій творчий доробок – власноруч підготовлений креативний новорічний концерт, героями якого стали Дід Мороз та його маленькі вихованці.

В свою чергу підшефних привітали і податківці. В.о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова побажала всім відвідувачам щасливих новорічних та різдвяних свят, здоров’я та щастя, добра і миру, добробуту у родинах, теплих і радісних посмішок на обличчях близьких та рідних, а також незабутніх канікул.
Глядачами передсвяткового виступу від юних талантів стали працівники Головного управління ДПС у Полтавській області. Отримавши під час концерту неповторний настрій справжніх зимових свят шефи, у відповідь, презентували малечі солодкі новорічні подарунки.

Головне управління ДПС у Полтавській області

Перейти до вмісту