Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Підрядні організації Служби автодоріг переведені на цілодобовий режим чергування

Підрядні організації Служби автодоріг переведені на цілодобовий режим чергування

В ніч з понеділка на вівторок на території Полтавщини очікується перший сніг. За прогнозами синоптиків висота снігового покриву становитиме 7-10 см. Техніка підрядників Служби автодоріг, які відповідає за шляхи державного значення, готова до ліквідації наслідків негоди. В разі необхідності одночасно може бути задіяно близько 200 одиниць техніки.

Про це звітують у Службі автомобільних доріг у Полтавській області

Для ліквідації зимової слизькості та забезпечення безперебійного руху транспортних засобів на автодорогах державного значення, заготовлено 100 % фрикційних матеріалів (протиожеледна суміш, пісок, гранвідсів) та 100% технічної солі.

В ніч на понеділок на деяких дорогах тривала ліквідація ожеледиці. Роботи проводилися на автошляху М-03 Київ-Харків, М-22 Полтава-Олександрія, Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин. Особливу увагу приділяли обробці спусків, підйомів, штучних споруд. Висипано 135 тонн протиожеледної суміші. Жодних дорожньо-транспортних пригод, пов’язаних з негодою, не зафіксовано.

В разі виникнення ускладнень руху на дорогах у зв’язку з негодою – повідомляйте диспетчеру Сулужби автомобільних доріг на номер 0504098001 (цілодобово)

Експлуатаційне утримання доріг державного значення в зимовий період буде забезпечуватися роботою близько 200 машин і механізмів підрядних організацій Служби автодоріг. На автошляхах будуть працювати піскорозкидачі, солерозподілювачі, навантажувачі, автогрейдери, бульдозери, роторні снігоочисники, навісне обладнання, інша снігоочисна техніка.

Підрядні організації Служби автодоріг переведені в цілодобовий режим чергування. Якщо негода застала Вас в дорозі, радимо перечекати снігопад на одному з майданчиків для відстою транспортних засобів.

Перейти до вмісту