Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На сесію Полтавської облради винесуть 27 основних та 17 додаткових питань

На сесію Полтавської облради винесуть 27 основних та 17 додаткових питань

На пленарному засіданні двадцять дев’ятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання, яке відбудеться 20 грудня, депутати розглянуть 27 основних та 17 додаткових питань. Проєкт порядку денного затвердили сьогодні, 9 грудня, на засіданні президії Полтавської облради.

“Від сьогодні розпочнуться консультації з фракціями та керівництвом Полтавської облдержадміністрації. Уже є відповідний графік проведення комісій Полтавської обласної ради. Головне питання – прийняття проєкту бюджету на 2020 рік, як головного фінансового документу”, – сказав голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Також, за його словами, попередньо, засідання бюджетної комісії відбудеться 16 грудня о 15:00.

Серед пропозицій, які озвучили члени президії: на засідання фракцій запросити керівництво державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області», щоб з’ясувати готовність до розчищення доріг від снігу; передбачити в проєкті бюджету кошти на спорудження спортивних майданчиків;

вирішити питання щодо встановлення лічильників електроенергії для споживачів Полтаваобленерго;

прийняти рішення про персональні депутатські звіти щодо своєї діяльності; звернутися до Кабміну про обов’язковість погодження з місцевою громадою виділення земельних ділянок Держгеокадастром та ін.

 

Перейти до вмісту