Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На прем’єрі мюзиклу «Острів скарбів» у театр імені Миколи Гоголя побували 200 дітей з області

На прем’єрі мюзиклу «Острів скарбів» у театр імені Миколи Гоголя побували 200 дітей з області

На обласне дитяче свято до Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя завітали 200 маленьких глядачів.

Серед них діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, вихованці дитячих будинків сімейного типу, діти загиблих учасників АТО/ООС та учні шкіл із 14 районів та міст Полтавщини, повідомляють у Полтавській ОДА.

На початку свята діти отримали солодкі подарунки від помічників Святого Миколая – працівників служби у справах дітей Полтавської ОДА.

Потім юних гостей розважали актори театру. Дід Мороз, Снігуронька, Сніговик та Миші влаштували для малечі захопливі ігри за забави. Діти так розбешкетувалися у погоні за призом, що вгамувати активну публіку змогли лише пірати з усім відомого українського мультфільму «Острів  скарбів».

“Кожен новий рік ми починаємо з чарівної новорічної казки. Цього року вирішили поставити мюзикл «Острів скарбів», – розповів перед прем’єрою головний режисер театру, заслужений діяч мистецтв України Владислав Шевченко. – Він універсальний, цікаво буде дивитися не лише дітям, а й дорослим, які з радістю згадають улюблені фільм та мультик дитинства. Матеріал цікавий, багатогранний. Від дечого довелося відмовитися, адже за 50 хвилин мюзиклу весь роман Роберта Стівенсона не покажеш. Та всі найяскравіші образи – на сцені. У виставі довелося задіяти всю трупу нашого театру, героїв «Острова» грають і молоді актори, і заслужені, і провідні, і народні”

Одночасно на сцені перебувають 60 акторів, усі 14 музичних номерів мюзиклу виконують під супровід оркестру.

На прем’єру «Острова скарбів» до Полтави завітав Аркадій Гарцман – автор лібрето та пісень мультфільму. Він розказав, що полтавському глядачу шалено пощастило, адже україномовну версію цієї вистави грають лише на сцені Київського театру оперети.

Захопливі пригоди, яскраві персонажі, скарби, погоні, веселі танці й пісні піратів та тубільців на сцені Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя відбуватимуться майже щодня з 19 грудня по 13 січня 2020 року.

Перейти до вмісту