Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Молодіжні лідери Кременчука поділилися своїми враженнями від стажування в органах місцевого самоврядування

Молодіжні лідери Кременчука поділилися своїми враженнями від стажування в органах місцевого самоврядування

У виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради напередодні Дня місцевого самоврядування в Україні провели стажування лідерів молодіжних громадських організацій, учнівського та студентського самоврядування міста. Кременчуцька молодь мала можливість отримати досвід робітника місцевого самоврядування, провівши робочий тиждень поряд із міським головою та його заступниками, у колективах структурних підрозділів виконкому міської ради. Наприкінці стажування молоді лідери поділилися своїми враженнями про роботу у владному органі.

Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький привітав молодіжних лідерів із успішним проходженням стажування. Наразі в Україні проходять докорінні зміни в різних сферах життєдіяльності, тому наша країна потребує молодих і прогресивних ідей, які зможуть вивести її на зовсім новий рівень.

Керівник міста висловив сподівання, що вже в найближчому майбутньому молоді лідери стануть гідною професійною зміною та прийдуть працювати у представницькі органи влади задля розвитку місцевих громад і країни вцілому. Він відзначив креативність ідей, висловлених стажувальниками, а деякі з них працівниками органу місцевого самоврядування Кременчука обов’язково будуть взяті до уваги для вивчення та подальшого можливої реалізації.

Щодо оцінки роботи кожного учасника стажування, то до переживання свого можливого майбутнього вони підійшли в великою відповідальністю, – підсумував Віталій Малецький. Наприкінці зустрічі
він вручив молодим людям сертифікати про проходження стажування в органах місцевого самоврядування.

Перейти до вмісту