Ви тут:
Спорт Суспільство 

Матч зірок українського футзалу: сформовано остаточні склади команд та тренерів

Матч зірок українського футзалу: сформовано остаточні склади команд та тренерів

У команді «Сходу», яка 23 грудня у Рівному протистояти суперникам з «Заходу» відбулися зміни.

Як розповіли у Федерації футзалу України, з особистих причин у поєдинку не зможуть взяти участь двоє представників «Продексіма» – Хаві Родрігес і Роніньо, які записали свої звернення до вболівальників.
Також, у зв’язку з навчанням не приїде до Рівного і Андрій Хамдамов з «Сокола». Тож, новачками у команді «Сходу» стануть інший представник «мельників» – Ігор Корсун та Денис Зеленкевич з «Food Centre-СумДУ», які виявилися наступними у рейтингу за підсумками голосування тренерів.

Щодо голосування – процес залишиться незмінним, однак, у разі потрапляння Роніньо чи Хамдамова до стартових четвірок – право потрапити до них перейде гравцю, який розташується на наступній сходинці за рейтингом.

Щодо тренерських змін. У зв’язку з тим, що всі президенти одноголосно обрали тренером «Сходу» Хаві Родрігеса – цю команду було запропоновано очолити головному тренеру збірної України Олександру Косенку. Тож, у протистоянні «Захід» – «Схід» зійдуться два тренери національної збірної – Валерій Легчанов та Олександр Косенко.

Сьогодні обидва тренери визначили воротарів у своїх збірних.

Таким чином, ворота команди «Заходу» захищатимуть Володимир Кардаш та Андрій Мельник.

А у складі «Сходу» зіграють Кирило Ципун та Євген Іваняк.

Перейти до вмісту