Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

ХК “Кременчук”: підсумки першої частини чемпіонату

ХК “Кременчук”: підсумки першої частини чемпіонату

Представники хокею Полтавщини продовжують лідирувати у національній першості.

Як повідомляє УХЛ, перше місце в турнірній таблиці займає «Кременчук» з 53 очками в 20 зіграних матчах. Саме “городяни” на даний момент є найбільш забивний командою – зараз на рахунку у клубу 123 шайби.

До слова, пропускає «Кременчук» рідше всіх інших команд – всього в 20 матчах у воротах кременчужан опинилося 24 шайби.

У 20 проведених поєдинках гравці «Кременчука» завдали 706 кидків у ствір воріт противника і забили кожен п’ятий гол. При цьому з 388 спроб противника за спиною голкіпера “городян” виявлялася кожна 16 шайба.
Сильніше за всіх в поточному розіграші УХЛ-Парі-Матч у кременчужан і більшість. Маючи на одного гравця більше, “городяни” скористалися 24 своїми шансами з 75 спроб, відправивши у ворота противника кожну третю шайбу. У меншості команда Олександра Савицького пропустила всього 5 голів з 76 спроб противника, нейтралізувавши таким чином 93% більшості противника.

Найрезультативнішим ланкою “городян” є з’єднання Созонов – Пукса – Орлов – на трьох ці гравці закинули 42 шайби. А Ілля Бабрусев з показником корисності +30 і 11 (3 + 8) очками став найкращим захисником команди в першій половині регулярного чемпіонату.
Номером 1 в воротах кременчужан в цьому сезоні грає В’ячеслав Новицький, який в 19 зіграних матчах відбив 375 кидків і пропустив всього 24 шайби, заробивши 93% відбитих кидків і коефіцієнт надійності 1.26.

Також варто відзначити, що “городяни” переступили екватор регулярного чемпіонату перемогою серією, яка на даний момент налічує 8 виграних матчів поспіль.

Перейти до вмісту