Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

2 січня розпочнуть реєструвати дітей до банку даних на оздоровлення за бюджетні кошти

2 січня розпочнуть реєструвати дітей до банку даних на оздоровлення за бюджетні кошти

За інформацією управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, на часткове відшкодування вартості путівки мають право кременчуцькі сім’ї з дітьми  на кожну дитину окремо віком від 7 до 18 років.

У  2020 році розмір відшкодування становитиме 2318,00 грн. Діти пільгових категорій, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мають право один раз на рік скористатися пільговою путівкою до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку, вартість якої сплачена за рахунок державного та місцевих бюджетів. Якщо батьки реєструють дитину у двох банках даних, то скористатися вони можуть тільки однією з послуг, повідомляє Кременчуцька міська рада.

Процес реєстрації до банку даних проходить через Центр адміністративних послуг, де кілька років поспіль запроваджені  електронні послуги  25 – 05 і 25 – 04. Зокрема, онлайн-послуга 25 – 05 стосується реєстрації в банку даних дітей, батьки яких бажають придбати путівку, скориставшись  програмою здійснення часткового відшкодування частини вартості путівки у позаміські оздоровчі табори Полтавської області за рахунок міського і обласного бюджетів, а онлайн – послуга 25 – 04 – реєстрації у банку даних дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, для направлення до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок бюджетних коштів.

 Тож батьки або уповноважені особи, щоб поставити дитину в чергу до банку даних на оздоровлення за бюджетні кошти,  мають звернутися за цією послугою  до Центру надання адміністративних послуг,  або зареєструвати особистий кабінет на сайті Центру та за зразком заповнити  анкету з наданням копій затребуваних документів для здешевлення вартості оздоровчої путівки.

Покрокова інструкція з користування всіма онлайн послугами розміщена за посиланням https://cnap-kremen.gov.ua/eposlugi/index

Детальну консультацію щодо переліку літніх оздоровчих таборів та порядку відшкодування вартості путівок, жителі міста можуть отримати у фахівців управління у справах сім’ї та дітей:

– у головному офісі ЦНАП (вул. Гагаріна, 14, каб. 15) щопонеділка з 8.00 до 9.00;

– в адмінбудівлі виконкому Кременчуцької міської ради (площа Перемоги, 2, каб. 114, тел: 73-12-83, 3-61-67, 73-12-79, (098) 839- 11-  61, е-mail: [email protected]).

Перейти до вмісту