Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Збройні формування РФ тридцять п`ять хвилин обстрілювали селище Кримське

Збройні формування РФ тридцять п`ять хвилин обстрілювали селище Кримське

5 листопада збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” противник здійснив 4 обстріли: двічі неподалік Водяного, що на Приазов’ї – з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; біля Старогнатівки – з великокаліберних кулеметів; поблизу Лебединського – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

3 обстріли російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ“: біля Оріхового – з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Хутора Вільного – з АГСів;неподалік Луганського – з великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів.

“Вчора, 5 листопада, поранень внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об’єднаних сил не зафіксовано”, – повідомляють в прес-центрі.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації з гранатометів різних систем та стрілецької зброї вели вогонь по наших позиціях у районі Кримського. Обстріл тривав 35 хвилин. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Перейти до вмісту