Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Виділення земельних ділянок, незаконне буріння свердловин та ремонт Диканської опорної школи: голова Полтавської ОДА провів перший прийом громадян

Виділення земельних ділянок, незаконне буріння свердловин та ремонт Диканської опорної школи: голова Полтавської ОДА провів перший прийом громадян

13 листопада у Полтавській ОДА відбувся перший прийом голови Олега Синєгубова. Під час зустрічі люди зверталися як з особистими питаннями, так із загальними.

Більшість питань стосувалися наведення “порядку” у Полтаві та роботи міської влади, виділення земельних ділянок учасникам АТО/ОСС, фінансової підтримки сімей полонених волонтерів, недобудованих об’єктів та боротьби з корупцією.

“Щодо прихованих та “закритих” кримінальних проваджень, то я буду намагатися розібратися в цьому. Але необхідно розібратися зі “схемами”, щоб надалі знищувати їх на стадії зародження. Мої ключові завдання на посаді — це проведення аудиту всіх прийнятих рішень та боротьба з корупцією. Сфера будівництва, на жаль, є найкорумпованішою”, – зазначив Олег Синєгубов.

Також громадськість озвучувала питання щодо будівництва льодової арени для занять хокеєм та незаконне буріння свердловин у Лохвиці.

“Я сам буду перевіряти місця незаконних свердловин. У Лохвицю приїду особисто і місцеву владу попереджати не буду”, – сказав Олег Васильович.

“Влада — це обслуговуючий персонал народу України. Вона створена для забезпечення життєдіяльності, для надання якісних послуг. Незабаром ми проведемо прес-конференцію і розповімо про свої завдання та план їх втілення. Я хочу, щоб кожен був почутий. Тому й надалі буду проводити такі зустрічі та особисті прийоми”, – підсумував Олег Синєгубов.

Перейти до вмісту