Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

УХЛ: «Кременчук» розгромив «Білий Барс» та продовжує лідирувати у чемпіонаті

УХЛ: «Кременчук» розгромив «Білий Барс» та продовжує лідирувати у чемпіонаті

У рамках 16-го туру чемпіонату України серед чоловіків в Кременчуці зустрілися місцевий «Кременчук» та білоцерківський «Білий Барс».

Як розповіли у Федерації хокею України, Матч кременчужани почали з закинутої шайби в меншості від Єгора Серанова. І хоч “Барси” дуже активно провели першу двадцятихвилинку, попутно атакуючи ворота В’ячеслава Новицького, однак до кінця періоду пропустили ще раз – другою шайбою в матчі відзначився Олександр Боєвих.

У другій двадцятихвилинці ворота обох голкіперів залишилися сухими і жоден з клубів не зміг змінити рахунок на табло. Не дивлячись на це, команди провели період на швидкостях і з великою кількістю небезпечних гольових моментів, проте, положення рятували грамотна робота в захисті і хороша гра воротарів.

У заключному відрізку зустрічі гравці “Кременчука” впевнено вирішили збільшити свою перевагу, повністю заволодівши ситуацією на майданчику. Таким чином, до кінця третього періоду в воротах Кирила Кучера по разу відзначилися Олександр Пукс і Дмитро Созонов, остаточно знявши питання про переможця матчу.

Підсумок матчу 4:0 на користь кременчужан, шатаут на рахунку В’ячеслава Новицького.

Перейти до вмісту