Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській міськраді готуються до головного напівмарафону сезону «Полтавська зима»

У Полтавській міськраді готуються до головного напівмарафону сезону «Полтавська зима»

Сьогодні, 11 листопада, під головуванням секретаря Полтавської міської ради Олександра Шамоти, відбулося засідання робочої групи щодо проведення напівмарафону «Полтавська зима».

Напівмарафон планують провести 29 грудня. Початок о 10:00, старт забігу від театру імені Гоголя о 10:30, тривалість – 2,5-3 години. У змаганнях візьмуть участь близько 1000 учасників з різних куточків України, планується приїзд любителів бігу з Білорусі. Про це повідомили у Полтавській міськраді.

Обмежать і рух транспортних засобів у центральній частині міста: по вул. Соборності, Пилипа Орлика та Монастирській. Схему підготують та затвердять на засіданні виконкому. На маршруті розчищатимуть сніг, будуть встановлені біотуалети, чергуватимуть карети швидких.

Олександр Шамота наголосив, що представники усіх комунальних служб міста будуть залучені до проведення напівмарафону:

– Ми допомагаємо організаційно. Усі служби будуть задіяні, це і КАТП-1628, і відділ благоустрою, і транспортний відділ, і управління житлово-комунального господарства, і управління у справах сім’ї, молоді та спорту. «Полтавська зима» – це фінальний захід у рамках спортивних івентів у місті, ми і надалі підтримуватимемо проведення подібних спортивних заходів.

Ми розраховуємо приблизно на тисячу учасників, дуже багато буде професіоналів. Цей захід такий, що рекламує Полтаву, залучає туристів. Дає можливість зрозуміти, що місто є абсолютно спортивним і має багато івентів на які можна буде приїхати наступного року.

Нині ж, як зазначають організатори, учасники активно реєструються на напівмарафон.

Перейти до вмісту