Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській міській раді оголосили, що черговий конкурс перевізників не відбувся

У Полтавській міській раді оголосили, що черговий конкурс перевізників не відбувся

12 листопада у сесійній залі Полтавської міської ради мав відбутися конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. За повідомленням транспортного відділу Полтавського міськвиконкому, всього на конкурс було подано 13 заяв. Зокрема це такі перевізники-претенденти, як ТОВ “Євробус Полтава”, ТОВ “Люкс Полтава 2009”, ПП “Норд-Ост”, ТОВ “ТК Експрес-Лайн”, ТОВ “Віраж-В”.

При обговоренні аналізу члени конкурсного комітету звернули увагу на те, що транспортні засоби, заявлені на конкурс перевізниками, оглядалися без залучення представників регіонального сервісного центру, Національної поліції, Укртрансбезпеки та з залученням лише одного представника громадськості. Тому частина членів комісії була незгодна з необ’єктивними, на їхню думку, результатами перевірки транспортних засобів, поданих на конкурс, повідомили у Полтавській міськраді.

Виходячи з цього, голова конкурсного комітету, заступник міського голови з питань ЖКГ Олексій Чепурко відзначив:

– Полтавці повинні їздити в нормальних умовах, особливо, якщо це стосується людей з інвалідністю. Тому ми не вбачаємо можливим голосувати за ці конкурсні пропозиції. Конкурс оголошено таким, що не відбувся. Транспортний відділ міськвиконкому має перевіряти перевізників, які подають заявки на конкурс, ще ретельніше, тобто за всіма вимогами чинного законодавства. До перевірки перевізників перед наступним конкурсом будуть залучені також представники регіонального сервісного центру, Національної поліції, Укртрансбезпеки та громадських організацій.

Перейти до вмісту