Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтаві презентуватимуть проект “Голоси. Загублений світ”

У Полтаві презентуватимуть проект “Голоси. Загублений світ”

13 листопада о 12-й годині у приміщенні Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.М.В.Остроградського (ПОІППО) відбудеться презентація проекту «Голоси. Загублений світ».

ГО «Центр культури та розвитку «Горизонт» спільно з Полтавською обласною організацією Національної спілки письменників України за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, а також Полтавської обласної ради з 1 березня 2019 року реалізують проект «Голоси. Загублений світ». Він покликаний за допомогою вивчення краєзнавчого матеріалу, а також безпосередніх експедицій Полтавщиною виявити цікавих людей, записати їхні усні історії, а також у рамках проекту створити інтернет платформу «Голоси. Загублений світ».

Детальніше про проект:

Ці люди не належать до знаменитостей, вони живуть переважно у глибинці, щоденною працею творячи власну історію. Проте, доля кожного з них, як нитка в килим, вплелася в історію рідної Полтавщини, України. Мета проекту – формування національної свідомості, любові до свого народу, історії, культурних та історичних цінностей, популяризація культурної спадщини, народних традицій та духовності. Проект став переможцем (третє місце) конкурсу програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких необхідна фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету.

Перейти до вмісту