Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві готуються до конкурсу “Молодь року”

У Полтаві готуються до конкурсу “Молодь року”

Сьогодні у Полтавській міській раді відбулося засідання щодо проведення цьогорічного конкурсу «Молодь року». На зустрічі були присутні спеціалісти управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Студентської ради міста Полтава, представники громадських організацій, бізнесу.

«Молодь року» – традиційний конкурс, що проводиться з метою відзначення молоді, яка має визначні досягнення та здобутки у культурному, громадському, науковому, промисловому житті Полтави, яка має значний вклад у соціально-економічний, культурний розвиток міста, повідомляє пресслужба Полтавської міської ради.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Бабенко зауважила, що цього року започатковується новий, не менш цікавий, формат проведення даного конкурсу.

“У 2018 році конкурс не проводився і ми хочемо його відродити, але змінити підхід до конкурсу. Тепер переможців обиратиме не конкурсна комісія, яка складалася із посадовців та громадськості, а кардинально змінюється формат голосування на електронний”

Також на засіданні повідомили, що конкурс проходитиме у декілька етапів:

І етап — із 6 по 17 листопада — подання кандидатур у номінаціях на участь та заповнення Google-форми за посиланням https://forms.gle/kDjeeR6aBLopVttC9;

ІІ етап — з 18 по 8 грудня — відкрите онлайн-голосування за кандидатів;

ІІІ етап — 11 грудня — церемонія нагородження переможців конкурсу «Молодь року».

Організатори заходу наголошують: кандидат на участь може бути висунутий шляхом самовисування або за ініціативою третіх осіб.

Наразі пропонуються такі номінації: «Молодий митець року», «Молодий блогер року», «Молодий журналіст року», «Молодий волонтер року», «Молодий екоактивіст», «Громадський діяч року», «Молодіжний Start-Up року», «Спортивне відкриття року», «Ментор року», «Сила духу», «Особистий приклад». Окрім того, на зустрічі організатори запропонували об’єднати номінації «Молодий блогер року» та «Молодий журналіст», а також додати нові: «Молодий політик» і «Муніципальний представник року».

Учасниками можуть бути молодь від 14 до 35 років, а також організації, колективи, діяльність яких здійснюється у межах Полтави.

Перейти до вмісту