Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді запровадять автоматизовану інформаційно-аналітичну систему “Консультації з громадськістю”

У Миргороді запровадять автоматизовану інформаційно-аналітичну систему “Консультації з громадськістю”

У рамках Першого цифрового українського конгресу «Цифрова трансформація демократії. Громада в смартфоні», презентували дієві та ефективні цифрові інструменти для впровадження електронної демократії у громадах від провідних українських та європейських електронних платформ. Один з них – кейс “SMART МІСТО/ SMART ГРОМАДА/ SMART РАЙОН” – створення сучасної моделі управління шляхом впровадження інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій від компанії Bis-Soft.

Як зазначають у Миргородській міськраді, автоматизовану інформаційно-аналітичну систему” Консультації з громадськістю” запровадять і у Миргороді.

За допомогою веб-сервісу АВТОМАТИЗОВАНА ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА СИСТЕМА «КОНСУЛЬТАЦІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ» можливо:

-винести на обговорення проект-рішення або ідею до втілення для обговорення;
-отримати зворотній зв’язок, здобути підтримки з боку громадськості у напрямку формування та реалізації заходів, політики;
-виконувати інші дії в рамках повноважень, спираючись на громадську думку;
-долучитись до створення інформаційно-комунікаційної платформи між владою та громадянами,
-отримати підтримку з боку громадськості для можливості формування та реалізації заходів, політики, виконання інших дій, спираючись на громадську думку;
-проводити обговорення ініціатив, ініційованих владою, та отримувати їх підтримку та популяризацію серед громадян шляхом інтернет-голосування та розповсюдження через відповідний веб-сервіс.

Під час конгресу, відбувся конкурс-розіграш на отримання Сертифікату від компанії Bis-Soft на впровадження веб-сервісу «Консультації з громадськістю». Відповідний сертифікат отримав і міський голова Миргорода Сергій Соломаха.

Перейти до вмісту