Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Миргороді в музеї Давида Гурамішвілі відкрилася студентська виставка

У Миргороді в музеї Давида Гурамішвілі відкрилася студентська виставка

83 студентські роботи, виконані в різних техніках, жанрах, наповнені фантазією авторів, творчими знахідками, пошуками власного стилю в мистецтві представлено на виставці творчих робіт студентів художнього відділення Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В.Гоголя. 20 листопада в музеї Давида Гурамішвілі урочисто відкрили виставку художніх робіт студентів-художників.

Про це повідомили у Миргородській міськраді.

До молоді завжди високі вимоги, від них чекають іншого, сучасного і свіжого погляду на світ, інновацій, креативу. Все це продемонстрували в своїх роботах учасники виставки «ART WORLD». «Не розчарували, гідно представили свій навчальний заклад», – висловила спільну думку Н.Волкова – викладач МХПК, організатор виставки. Саме про це говорили за круглим столом (в такій формі проходило це мистецьке свято) своїм юним колегам по цеху їх наставники, педагоги коледжу та досвідчені миргородські художники – члени творчих спілок, які прийшли на вернісаж до музею підтримати та привітати молодих авторів з відкриттям виставки та Днем студента, побажати їм успіхів у навчанні, натхнення і нових творчих ідей, наполегливості на довгому шляху до вершин майстерності.

Працівники музею Давида Гурамшвілі запрошують миргородців та гостей міста відвідати виставку студентів-художників і познайомитися зі світом молодіжної культури.

Перейти до вмісту