Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці завершується капітальний ремонт мультифункціональної зони активного відпочинку

У Кременчуці завершується капітальний ремонт мультифункціональної зони активного відпочинку

Незабаром всередині житлової забудови на вулиці Першотравневій у Кременчуці з’явиться сучасна зона активного відпочинку. Варто відзначити, що останнім часом  цей мікрорайон, будинки якого були зведені  в 60-х роках минулого століття, значно змінився на краще.

В ньому вже встановлені дитячий і спортивний майданчики, а наразі – завершуються роботи з укладання штучного покриття на футбольному полі. По завершенню повного обсягу робіт цим мультифункціональним майданчиком зможуть користуватися не лише жителі прилеглих будинків, а і всього міста, повідомляє Кременчуцька міська рада.

Міський голова Віталій Малецький особисто проінспектував хід проведення будівельних робіт. Він зазначив, що в останні роки подібні сучасні зони здорового способу життя, розраховані для громадян різного віку, були облаштовані в кількох мікрорайонах Кременчука. До кінця року в планах здати в експлуатацію ще 3 багатофункціональні спортивно-ігрові майданчики.

Керівник міста наголосив на тому, що влада робить все, аби у жителів міста були створені альтернативні умови для зорового способу життя. Щоб, зокрема молоде покоління,  свій вільний час могло присвячувати корисним справам, займатися фізкультурою та спортом.

Варто відзначити, що подібні сучасні зони активного відпочинку вже облаштовані в Крюкові та на стадіоні «Новатор», а до кінця року сучасні спортивно-ігрові майданчики будуть облаштовані поблизу шкіл №26 і 12, а також ліцею №6.

Перейти до вмісту