Ви тут:
Суспільство 

Сервіс Zakupivli24 отримав сертифікат найвищого рівня захисту інформації

Сервіс Zakupivli24 отримав сертифікат найвищого рівня захисту інформації

Проєкт ПриватБанку Zakupivli24 одним із перших у системі ProZorro отримав сертифікат комплексної системи захисту інформації (КСЗІ). Це означає, що сервіс має найвищий рівень захисту даних користувачів і гарантує їм повну безпеку.

Лише 8 майданчиків із 19 у системі ProZorro отримали сертифікати КСЗІ. Серед них і сервіс ПриватБанку Zakupivli24 – перший державний майданчик для відкритих торгів. На реалізацію усіх вимог фахівцям із захисту інформації знадобилося два роки. 

Для безпеки даних користувачів розробники реалізували цілу систему захисту. Зокрема, підготували апаратну частину серверів і робочих станцій; обмежили коло співробітників, які мають доступ до інформації; захистили канали зв’язку; налаштували системи аудиту, моніторингу та антивірусного захисту. Окрім того, під час роботи з клієнтськими даними використовується спеціальне сертифіковане програмне забезпечення та засоби виявлення несанкціонованого вторгнення.

«Тепер користувачі платформи Zakupivli24 можуть бути впевнені, що вся інформація, яку вони надають, надійно захищена. Ми виконали всі умови ProZorro, тож тепер акаунти клієнтів у безпеці. Ніхто не дізнається про комерційну таємницю клієнта до публічного розкриття пропозицій», – наголосив керівник проєкту Zakupivli24 Артем Калашников.

Перейти до вмісту