Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Розпочалось громадське обговорення проєкту Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на 2021- 2027 роки

Розпочалось громадське обговорення проєкту Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на 2021- 2027 роки

Завершується процес розроблення проєкту Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на період 2021-2027 років з урахуванням принципів SMART-спеціалізації – новітнього підходу, що передбачає визначення окремих стратегічних цілей та завдань щодо розвитку видів економічної діяльності, які мають інноваційний потенціал (з урахуванням конкурентних переваг регіону) та сприяють трансформації секторів економіки в більш ефективні.

Відповідно Полтавська ОДА оголошує про початок громадського обговорення проєкту Стратегії, який підготовлений Робочою групою з розробки Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на 2021 – 2027 роки та Плану заходів з її реалізації на 2021 – 2023 роки.

Протягом обговорення представники громадськості можуть подавати свої зауваження або пропозиції, які, на їх думку, стосуються розвитку області у наступному плановому періоді.

Зауваження та пропозиції приймаються до 15 грудня 2019 року на електронну адресу [email protected] з темою листа «Пропозиції до Стратегії 2027».

Перейти до вмісту