Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Пропрацював лише два місяці: звільнили скандального екс-гравця “Ворскли”

Пропрацював майже два місяці: скандального екс-гравця “Ворскли” звільнили з роботи

Володимир Мазяр не зміг налагодити гру ФК “Львів”.

Як повідомляє ТРК Футбол, ФК «Львів» відправив у відставку Володимира Мазяра. Причиною розтавання з 42-річним фахівцем стали незадовільні результати команди. При Мазярі «Львів» у шести матчах здобув дві нічиї, забивши всього один гол.

У середу «Львів» вилетів з Кубка України, поступившись «Мінаю» (0:2).

Мазяр очолив «Львів» 10 вересня, змінивши Богдана Блавацького.

Після 12-ти турів УПЛ у активі львів’ян 8 очок та останнє місце в турнірній таблиці.
Володимир Іванович Мазяр (нар. 28 вересня 1977, Кам’янка, Ізяславський район, Хмельницька область) — український футбольний тренер та колишній футболіст-нападник. У Вищих лігах провів 146 матчів (Вл України – 84 матчі, Вл Азербайджану – 62 матча). Також зіграв 6 матчів у Кубку УЄФА та 1 — у Лізі Європи.

22 листопада 2017 року очолив житомирське «Полісся». Однак через три тижні співпраці контракт між тренером та клубом був розірваний, по причині того, що в угоді була опція: якщо Володимиру Івановичу буде запропонована робота за кордоном він зможе його розірвати. Цією командою став клуб казахстанської Прем’єр-ліги «Акжайик». На початку січня 2019 року стало відомо, що тренер очолив «Гірник-спорт» із міста Горішні Плавні, який залишив зі скандалом, а вже наступного дня очолив ФК “Львів”.

Перейти до вмісту