Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавську ОДА очолив Олег Синєгубов

Полтавську ОДА очолив Олег Синєгубов

Сьогодні полтавцям представили новопризначеного голову Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова. Відповідний Указ вже оприлюднений на сайті Президента України.

“Своїм основним завданням я вважаю наведення порядку та зміна місцевої влади, щоб люди відчули зміни на краще. Буде зроблений повний аудит всіх рішень, які приймалися, щодо їхньої законності. Першу програму розвитку регіону ми презентуємо через місяць”, – сказав Олег Синєгубов.

Перший заступник керівника офісу президента Сергій Трофімов так охарактеризував нового очільника Полтавської ОДА: “Це порядна і чесна людина”.

З призначенням на посаду Олега Синєгубова привітав і керівник СБУ в Полтавській області Євген Борзілов.

“З новим керівником Полтавської ОДА ми спільно наведемо порядок в області”, – сказав він.

Нагадаємо, після перемоги на виборах Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади т.в.о. Романа Товстого та призначив тимчасово виконуючого обов’язки голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Пругла. Сьогодні відповідним Указом Президента його увільнили з займаної посади.

А 28 жовтня Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру на посаду голови Полтавської ОДА. Ним став Олег Синєгубов. 

Синєгубов Олег Васильович народився 10 серпня 1983 року народження у місті Харків.

Захистив дисертаційне дослідження на здобуття ступеня кандидата юридичних наук 28.04.2008 за спеціальністю – 12.00.03 цивільне право і цивільний процес; сімейне право, міжнародне приватне право, за темою «Цивільно-правовий захист честі, гідності та ділової репутації працівників міліції» у спеціалізованій вченій раді Д 64.700.02 Харківського національного університету внутрішніх справ МВС України під керівництвом Академіка національної академії правових наук України, професора, доктора юридичних наук Бандурки Олександра Марковича. Доктор юридичних наук з 2016 року. Докторську дисертацію захистив на тему: «Здійснення особистих немайнових прав фізичних осіб, що не досягли повноліття» 13.10.2015 у спеціалізованій вченій ради Д 26.730.02 Національної академії прокуратури України Генеральної прокуратури України за спеціальність 12.00.03. – цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне приватне право. Науковий консультант: Академік національної академії правових наук України, професор, доктор юридичних наук Бандурка Олександр Маркович.

У 2013 році отримав вчене звання доцента по кафедрі цивільного права та процесу.

З липня 2004 року по травень 2005 року – слідчий слідчого відділення УМВС України на Південній залізниці; З травня 2005 по грудень 2007 року – ад’юнкт Харківського національного університету внутрішніх справ; з січня 2008 року по липень 2008 року – слідчий слідчого відділення ЛВ станція «основа» УМВС України на Південній залізниці; з серпня 2008 по березень 2009 року старший викладач кафедри цивільно-правових дисциплін ННІ права, економіки та соціології ХНУВС; з березня 2009 року по липень 2011 року – доцент тієї ж кафедри; з липня 2011 року по листопад 2015 року – заступник декана з навчально-методичної роботи ННІ права та масових комунікацій ХНУВС; з листопада 2015 року по теперішній час – декан факультету № 6 ХНУВС.

З вересня 2016 року заступник голови спеціалізованої вченої ради Д 64.700.02 з правом прийняття на розгляд та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) юридичних наук за спеціальностями 12.00.01 «Теорія та історія держави та права; історія політичних і правових учень», 12.00.03 «Цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне приватне право» та 12.00.05 «Трудове право; право соціального забезпечення».

У серпні місяці 2016 року був відзначений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Перейти до вмісту