Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські студенти вивчатимуть вентиляційні системи на шведському обладнанні

Полтавські студенти вивчатимуть вентиляційні системи на шведському обладнанні

Представники фірми «Systemair» (Швеція) провели відкриту мультимедійну лекцію з дисципліни «Вентиляція та кондиціювання повітря» і відкрили навчальний стенд сучасних вентиляційних систем.

Як розповіли у ПНТУ, з ініціативи кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка відбулася зустріч студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників з представниками фірми-виробника сучасних систем вентиляції «Systemair». Модераторами стали канд.тех.н., доцент кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка Дмитро Гузик та директор українського представництва фірми «Systemair-Україна» Георгій Сорокін, який розповів про діяльність та продукцію фірми.

Співробітники компанії «Systemair-Україна» запропонували передати до навчальної лабораторії кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики сучасне обладнання, щоб облаштувати стенд сучасних вентиляційних систем для лабораторних та науково-дослідницьких робіт.
Під час урочистого відкриття стенду компанія «Systemair» подарувала бездротові навушники найактивнішим студентам, які брали участь у конкурсах, та стельовий анемостат для подальшого розвитку лабораторної бази ПолтНТУ.

Компанія «Systemair» є провідним європейським виробником систем вентиляції з відділеннями в 47 країнах Європи, Північної і Південної Америки, Близького Сходу, Азії та Південної Африки. Продукція групи продається під марками Systemair, Frico, VEAB, Fantech, Menerga і Holland Heating.

Перейти до вмісту