Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

“Полтаватеплоенерго” попереджає полтавців остерігатись невідомих осіб, які видають себе за теплоенергетиків

“Полтаватеплоенерго” попереджає полтавців остерігатись невідомих осіб, які видають себе за теплоенергетиків

Останнім часом до «Полтаватеплоенерго» почали звертатися споживачі з питаннями, чи дійсно працівники підприємства обходять усі помешкання житлових будинків у місті, перевіряючи якість надання послуг і пропонуючи додаткові платні послуги.

Днями в «Полтаватеплоенерго» почастішали дзвінки від мешканців військового містечка та мікрорайону Браїлки обласного центру, в яких споживачі запитують, чи дійсно працівники підприємства здійснюють обхід усіх квартир, перевіряють, наскільки якісно надається послуга з опалення, і пропонують заміну як окремих опалювальних приладів, так і частин внутрішньобудинкової системи опалення — звісно, на платній основі, повідомляє пресслужба підприємства. Зокрема, найбільше таких звернень надійшло від мешканців вулиць Петра Юрченка та Маршала Бірюзова, що в районі зупинки «11 школа».
Відповідаючи на ці звернення та щоб запобігти зловживанням довірою споживачів до працівників підприємства, «Полтаватеплоенерго» попереджає: без попередньої домовленості з мешканцями підприємство не проводить ніяких обстежень і не перевіряє якості послуг. Тим більше «Полтаватеплоенерго» не виконує заміни опалювальних приладів, ремонту внутрішньобудинкової системи опалення чи будь-яких інших видів робіт, що не належать до сфери виробництва, транспортування і постачання теплової енергії.
“Звертаємося до полтавців та жителів Карлівки, Машівки, Решетилівки і Котельви з проханням бути обачними. Обов’язково перевіряйте документи людей, що представляються працівниками «Полтаватеплоенерго», і пам’ятайте: як правило, візит до вас фахівців підприємства є наслідком вашої ініціативи і відбувається за попередньою домовленістю”, – йдеться у повідомленні.
Перейти до вмісту