Ви тут:
Спорт Суспільство 

Олександр Усик отримав нового суперника по суперважкій вазі

Олександр Усик отримав нового суперника по суперважкій вазі

Український боксер більш за все зустрінеться з Дереком Чісорою, якого у свій час переміг за очками Віталій Кличко.

Про це повідомляє Sky Sport.

За словами англійських журналістів, промоутер Девід Хей заявив, що бій британця проти Олександра Усика може відбутися на початку 2020 року.

«Промоутеру Усика – Едді Хірну подобається ідея поєдинку, мені теж. Чісору цілком влаштовує такий розвиток подій, і Усика теж. У нас немає якихось промоутерських конфліктів, телевізійних проблем, та й обидва бійці бажають зустрітися на рингу. Провести бій в першій чверті 2020 року – ідеальний варіант для всіх. Ми незабаром обговоримо такий варіант з Едді і проговоримо всі деталі», – пообіцяв Хей.

Чісора став професіоналом 17 лютого 2007 року, здобувши перемогу у другому раунді технічним нокаутом проти Іштвана Кешкеша.

Після ще трьох перемог, він зіткнувся з жорстким випробуванням у своїй кар’єрі, проти свого співвітчизника Британця важковаговика Сема Секстон. Чісора виграв бій нокаутувавши Секстона в останні 30 секунд фінального раунду. Чісора після перемоги над Секстоном, переміг американця Шона Макліна в готелі Grosvenor House в Мейфері, після чого в 3 раунді нокаутував досвідченого Лі Суобі на арені Йорк Хола в Лондоні. Чісора закінчив рік перемогою над Нілом Сімпсоном.

Чісора здобув перемогу над Зурабом Ноніашвілі 9 жовтня, перемігши технічним нокаутом у третьому раунді на Йорк-Хол Арені. 15 травня 2010 Чісора виграв Британський титул в суперважкій вазі після перемоги над Дені Вільямсом у другому раунді. Чісора переміг Сема Секстона нокаутом в 9-му раунді 18 вересня. Чісора планував зустрітись віч-на-віч з чемпіоном титулів IBF, IBO, WBO в суперважкій вазі, Володимиром Кличком 11 грудня 2010 року.

23 липня 2011 Дерек Чісора провів на Вемблі Арені 12-раундовий бій за титул чемпіона Великої Британії проти Тайсона Ф’юрі і програв за очками одностайним рішенням суддів.

18 лютого 2012 Дерек Чісора програв у Мюнхені 12-раундовий бій за титул чемпіона світу у важкій ваговій категорії за версією WBC Віталію Кличкові.

Перейти до вмісту