Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Новопризначений голова Полтавської ОДА представив свого радника та поділився враженнями від перших днів роботи

Новопризначений голова Полтавської ОДА представив свого радника та поділився враженнями від перших днів роботи

18 листопада, під час апаратної наради, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов представив апарату ОДА свого радника та поділився враженнями перших робочих днів на посаді.

“З деякими керівниками Департаментів та підрозділів ми вже поспілкувалися. Хочу зазначити, що є керівники, які знаходяться “на своєму місці”, але більшість інших мене не почула. Ті вказівки, які давав Президент і ті вказівки, які пролунали, під час мого представлення, напевно, не були сприйняті всерйоз. Хочу налаштувати всіх — жити слід по-новому. Спілкуючись з деякими керівниками Департаментів, відповіді на певні питання так і не почув. Ми будемо продовжувати працювати. Залишилось два-три дні поки мої двері будуть відчинені для діалогу. Потім діалогу не буде і пояснення будемо давати вже в інших “органах”. Тому прошу, почуйте мене”, – сказав Олег Синєгубов.

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов представив апарату ОДА свого радника –  Дмитра Луніна.

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький повідомив, що разом з Олегом Синєгубовим разом вирішуватимуть ситуацію, яка склалася у Решетилівському районі зі школами та дитсадками.

“Вимальовується” перспектива плідної та конструктивної роботи між виконавчою та представницькою гілками влади. Новий керманич ОДА Олег Синєгубов демонструє своїми діями бажання до діалогу з депутатським корпусом облради. У свою чергу хочу запевнити, що у відстоюванні інтересів Полтавщини ми завжди підставимо плече”, – зазначив Олександр Біленький.

“Будемо співпрацювати та в найкоротші терміни знайдемо шляхи вирішення цієї проблеми”, – додав Олег Синєгубов.

Перейти до вмісту