Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Начальниця Полтавської дирекції залізничних перевезень закликала бути обережними на коліях та переїздах

Начальниця Полтавської дирекції залізничних перевезень закликала бути обережними на коліях та переїздах

Найбільше, що хвилює наразі залізничників, – це поведінка людей на коліях та водіїв на переїздах. Про це сказала начальниця Полтавської дирекції залізничних перевезень Ольга Дяченко під час пресконференції в ОКІА “Новини Полтавщини”.

“Дуже хочеться достукатися і до водіїв і до пасажирів. На кожному вокзалі, коли наближається швидкісний потяг, ще за 8 км, чергова станції чи вокзалу оголошує: “На таку колію буде прийнятий потяг…” І так три рази. Але все рівно, дуже багато людей травмується на залізниці. Навіть не в межах перону. А переважно – у горловинах, де ходити зовсім заборонено знаходитися. Навіть у місцях, де є спеціально облаштовані переходи; попри це, люди часто йдуть по коліях. Життя і здоров’я – у ваших руках. Треба бути обережними!”, – наголосила Ольга Дяченко.

Читайте також: На Полтавщині чоловіка збив потяг

Як приклад, вона нагадала, що кілька днів тому потяг Hyundai застосував екстрене гальмування (пісок) і зупинився за 1,5 метри від чоловіка, який, будучи сильно п’яним, просто сидів на колії.

Читайте також: Правоохоронці встановлюють особу чоловіка, якого збив потяг

“Це страшна картина, якщо на це дивитися. Але такі випадки трапляються дуже часто. Тому прошу людей: переходьте у призначених місцях, тоді не буде смертей”, – звернулася до полтавців начальниця Полтавської дирекції залізничних перевезень.

Перейти до вмісту