Ви тут:
Суспільство Україна 

На Донбасі противник 20 разів обстріляв позиції наших військових, втрат не зафіксовано, – штаб ООС

На Донбасі противник 20 разів обстріляв позиції наших військових, втрат не зафіксовано, – штаб ООС

4 листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 та 120 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це повідомили у прес-центрі штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” російські окупаційні війська здійснили 10 обстрілів: чотири рази неподалік Водяного – з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; два рази поблизу Мар’їнки – з РПГ та стрілецької зброї; біля Красногорівки – з СПГ та великокаліберних кулеметів; поблизу Пищевика – з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Старогнатівки – зі стрілецької зброї; у районі Гнутового – з мінометів калібру 82 мм.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” зафіксовано 10 ворожих обстрілів: на околиці Новотошківського – з усього спектру озброєння, починаючи зі стрілецької зброї до мінометів різних калібрів та артилерії калібру 122 мм; тричі неподалік Новолуганського – з мінометів калібру 120 та 82 мм, стрілецької зброї та ручних протитанкових і автоматичних гранатометів; поблизу Хутора Вільного – з СПГ; у районі Кримського – з великокаліберних кулеметів; двічі біля Троїцького – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та СПГ; неподалік Залізного – з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів; поблизу Новгородського – з автоматичних гранатометів.

“Вчора, 4 листопада, втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об’єднаних сил не зафіксовано”, – йдеться у повідомленні прес-центру.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вогневої активності не проявляли. Втрат не зафіксовано.

Перейти до вмісту