Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для учнів Полтавського професійного ліцею та їх батьків провели родинне свято

Для учнів Полтавського професійного ліцею та їх батьків провели родинне свято

За сприяння міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Полтавському професійному ліцеї для учнів та їх батьків провели родинне свято «Де злагода в сімействі».

На святі розповідали про важливість ролі матері у житті дитини. Міська влада відзначила подарунком багатодітну матір Людмилу Малимон, яка виховала 5 дітей, четверо з яких навчалися у Полтавському професійному ліцеї. Учні ліцею порадували усіх присутніх своєю творчістю, повідомили у Полтавській міськраді.

З глибокою шаною і повагою розповідали ліцеїсти і про своїх татусів, які є для власних дітей прикладом для наслідування. З гордістю розповідали про тих батьків ліцеїстів, хто стояв на сторожі миру і незалежності України, захищає і зараз мирний сон українських дітей.

Велике значення мають і родинні стосунки братів та сестер, адже їх підтримка допомагає долати життєві труднощі, сприяє досягненню успіху у справах, робить родину міцнішою. Одна з таких сімей, яку відзначила подарунком міська влада, є родина Бовт. ЇЇ діти навчаються у ліцеї, допомагають один одному і є гордістю свого навчального закладу.

Розповідали про родини, де існує добра традиція – наслідування професії, бо саме так створюються династії будівельників, кухарів, вчителів. Майже в кожній групі ліцею є учні, які обрали професію за прикладом своїх батьків. Одна з таких сімей — сім’я пані Людмили Вусик. Її донька Євгенія, за прикладом матері, пішла навчатися до ліцею. За гарне виховання доньки пані Людмилі подякували та вручили їй подарунок від міської влади.

Говорили і про важливість підготовки до сімейного життя. І ліцеїсти показували, як вони вміють збирати м’ясорубку, заплітати коси дівчаткам, одягати малюка.

Перейти до вмісту