Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Через крюківський міст невдовзі їздитимуть нові тролейбуси

Через крюківський міст невдовзі їздитимуть нові тролейбуси

У Кременчуці відбулася чергова знакова подія – після проведення усіх тендерних процедур підписано договір на постачання нових низькопідлогих дванадцятиметрових тролейбусів на автономному ходу, що, як і обіцяла міська влада, сполучатимуть центральну частину Кременчука з Крюковим та віддаленими мікрорайонами міста. Договір підписали міський голова Віталій Малецький та представники заводу – виробника – директор Представництва ВАТ«УКХ «Бєлкоммунмаш» в Україні Костянтин Ємєльянов, директор ТОВ «БКМ-Україна» Микола Романюк у присутності свідка Галини Маркової.

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Варто зазначити, що тролейбуси, подібні до тих, що замовляє Кременчук, успішно експлуатуються в містах Республіки Бєларусь: Гродно, Вітебськ, Гомель. Вони досить добре зарекомендували себе з технічної сторони, зручні як для пасажирів, так і в обслуговуванні.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький зазначив, що кременчуцькі тролейбуси повинні бути якісними і комфортними. А основне – відповідати тим експлуатаційним характеристикам, які прописані в договорі. З появою чергової партії нових тролейбусів місто зможе вирішити питання транспортного сполучення між лівобережною та правобережною частинами міста.

Перейти до вмісту