Ви тут:
Спорт Суспільство 

Бійцівський феномен Ліги Європи: українські клуби здобули важливі очки на останніх секундах

Бійцівський феномен Ліги Європи: українські клуби здобули важливі очки на останніх секундах

“Олександрія” спромоглася здобути нічию, якої від неї не чекали, а “Динамо” зупинило “Копенгаген”.

Як повідомляє Іsport, у Львові “Сент-Етьєн” почав активно: на 23-й хвилині Хазрі вибіг 1 на 1 з Паньківим, і воротарю нічого не залишалося, крім як збити суперника у власному штрафному майданчику. Рефері миттєво свиснув фол, нагородивши голкіпера “гірчичником” і вказавши на 11-метрову позначку. Пенальті реалізував Хазрі, який розвів м’яч і голкіпера в різні кути воріт.


У другій половині зустрічі номінальні господарі поля стали діяти набагато впевненіше. Олександрія могла зрівняти рахунок вже на 47-й хвилині, але Ковалець не зміг потрапити навіть в ствір воріт суперника після виходу 1 на 1 з голкіпером Сент-Етьєна Руфф’є. Після цього Третьяков навісом знайшов у штрафному Лучкевича. Валерій отримав м’яч, але також не зміг вдало пробити.

А на 69-й хвилині Олександрії навіть вдалося забити. Ковалець виявився першим на м’ячі після розіграшу штрафного і без роздумів прострілив у ворота Руфф’є. Але взяття воріт не зарахували, суддя запримітив офсайд. Через кілька хвилин Сент-Етьєн забив другий гол. Камара переграв Паньківа, пробивши з близької дистанції.

Агресивність в діях обох команд призвела до великої кількості порушень, що сповільнило темп гри. Володимир Шаран тонко відчув ситуацію і випустив на поле Безбородька, Задераку і Стецькова. Ці заміни вплинули на хід усього матчу.

Спочатку Безбородько на 84-й хвилині пробив точно в лівий нижній кут воріт Руфф’є. А вже в додатковий час Задерака добре заволодів м’ячем і потрапив прямо в ліву “дев’ятку”.

Після цього матчу Олександрія і Сент-Етьєн мають по 3 набраних очка і продовжують перебувати внизу турнірної таблиці групи I.

Старт матчу у Копенгагені не віщував нічого доброго вболівальниками “Динамо”. Бущан не впорався з простою навісною передачею та випустив м’яч прямо на ноги неприкритого Стейє, який без перешкод переправив м’яч в сітку. Незабаром киян здобули право на 11-метровий, однак Циганков пробив у той кут, куди стрибнув кіпер данців.
Українці зрівняли рахунок після перерви — Вербич був одним з найпомітніших на полі. Він почав атаку, яка стала гольовою, і сам же її завершив. І відразу ж Циганков міг забивати другий, але з середньої дистанції не зумів влучити в дальній кут — 1:1.

Перейти до вмісту