Ви тут:
Суспільство 

Андрій Данилко під час виступу пережив блокаду серця: «був блідий і ледве говорив»

Андрій Данилко під час виступу пережив блокаду серця: «був блідий і ледве говорив»

46-річний артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, насилу зміг закінчити виступ. За словами представника Андрія Данилка, у нього була блокада серця.

Так, 4 листопада, журналісти Clutch побували на зйомках новорічного шоу «Привіт, 20-ті!», яке канал «Україна» покаже ввечері 31 грудня. За годину до виходу на сцену Андрію Данилку стало погано. На сцені артист був блідим і ледве говорив. Після кожного номера він повертався в гримерку і переодягався, так як костюм Данилко був повністю мокрим. Після того, як частина з Данилко відзняли, зірка закрився в гримерці і кілька годин не виходив.

За словами представника Андрія Данилка, виконавець переніс блокаду серця. Патологічний процес характеризується зміною м’язових тканин, які відповідають за проведення електричних імпульсів. Від цього різко скорочується серцевий ритм. Щоб нормалізувати стан Данилка, його обкололи препаратами, після чого знаменитості стало трохи краще.

Журналісти Clutch, присутні на зйомках новорічного шоу, відзначають, що Данилко прибув на знімальний майданчик вже будучи блідим. Артиста оточувала охорона і підтримувала в русі.

Довідково. Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка (народився 2 жовтня 1973 у Полтаві) — комедійний актор, співак, сценарист, телеведучий, композитор. Народний артист України (2008). Виступаючи в цьому образі, став відомий спочатку як комедійний актор, а пізніше і як співак.

З нагоди 17-ої річниці незалежності України Президент Ющенко надав Данилку звання Народний артист України. Поступово від комедійних номерів Данилко перейшов до виконання пісень, які сам писав. Талант співака він вдосконалював у Київському естрадно-цирковому училищі, куди вступив 1995-го. Однак його талант в училищі не оцінили й він мусив залишити навчання там, повідомляється у wikipedia.

Тим часом популярність Сердючки продовжувала зростати: на міжнародному фестивалі «Море сміху» він здобув перший приз, у вересні 1997 на 1+1 виходить розважальна програма «СВ-шоу» з участю Сердючки-провідниці. Ця програма стала популярною не тільки в Україні, але і в Росії, де її теж транслювали та де її популярність була часом більшою ніж вдома.

2001 Андрій кардинально змінив образ Сердючки — з невихованої провідниці вона перетворилася на поп-зірку. В цей час також виходять перші компакт-диски Андрія з піснями, які отримали велику популярність. Збірка пісень «Ха-ра-шо» (2003) отримала титул «діамантової».

9 березня 2007-го Андрій Данилко став офіційним представником від України на Євробаченні. Реакція на участь Данилко в жіночому образі на Євробаченні від України не була однозначно схвальною. Попри ставлення до його участі в змаганні, він підтвердив намір виконати в Гельсінкі 12 травня 2007 року пісню «Dancing Lasha Tumbai». З нею він посів друге місце в конкурсі.

З 2009 року активно виступав разом зі створеним ним же «Театром Данилко», до якого увійшли Ігор Турчинський, Андрій Цистанов, Артур Кульпович, а також Інна Білоконь, Олена Романовська, та ряд інших.

У травні 2017 року Андрій Данилко заявив про те, що вирішив «поховати» сценічний образ Вєрки Сердючки. Артист заявив, що більше не хоче виступати на великій сцені у такому амплуа. Всупереч цьому, Андрій продовжив активну концертну діяльність.

Перейти до вмісту