Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві ВО “Свобода” та Нацкорпус збирають мітинги проти підписання так званої “формули Штайнмаєра”

Сьогодні, 2 жовтня, Національний Корпус Полтава йтиме до СБУ, аби висловити протест стосовно підписання “формули Штайнмайєра”. 

Та вимагатимуть відставки Кучми та Пристайка і порушення щодо них кримінальних справ, за статтею 111 «Державна зрада».

– Підписання Кучмою “формули Штайнмайєра”, є нічим іншим, як кроком до капітуляції та здачі Донбасу. Як наслідок – Україна отримає спершу ганьбу, а потім – війну! Націоналісти можуть, прагнуть і будуть робити все, задля того, щоб дана формула не була застосована, – йдеться у повідомленні.

Початок акції о 17:00 годині.

Місце проведення: Управління СБУ в Полтавській області (м. Полтава, вул. Соборності 39).

Цього ж дня о 18:00 на площі перед Полтавською ОДА ВО “Свобода” також проведе акцію проти підписання так званої “формули ШТАЙНМАЄРА”.

– Полтава має вийти та сказати своє НІ КАПІТУЛЯЦІЇ. Всі на площу перед Полтавською ОДА. Долю країни має творити не преЗЕдент, а Нація. Формула Штайнмаєра — це “вибори” на окупованих територіях, без навіть формального контролю над кордоном. Гірше “мінських угод”. Це — легалізація окупаційного режиму, а його впровадження до політичної системи держави для її хаотизації. Це — капітуляція. Це не мир, а перенесення війни до Києва. Саме ця формула погоджена “українською” владою! Не дамо здати Україну, – повідомляє “Свобода” на своїй сторінці у соцмережі.

Перейти до вмісту