Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбудуться перегони LTAVAATTACK’19

У Полтаві відбудуться перегони LTAVAATTACK’19

Цієї осені, організатори гонок у Полтаві вирішили підігріти інтерес до картодрому «Лтава» та влаштувати рідні цьому місту змагання на спортивних машинах.

Нагадаємо, що названа раніше дисципліна колись давно зародилася у місті й зробила його столицею автоперегонів на найменшу відмітку часу. На LtavaRing постійно з’їжджається неймовірна кількість пілотів, автомобілів, які між іншим з кожним роком стають більш потужними та цікавими для вболівальників.

Остаточне закриття сезону TIMEATTACK заплановано на 3 листопада. Оскільки цього року осінь досить непередбачувана, змагання будуть набагато цікавішими, адже пілотам можливо буде складніше подолати декілька кіл на картодромі й вони мають бути готовими до будь-якої погоди. Глядачі зможуть оцінити можливості спортсменів та їхніх авто в умовах можливо сонячної погоди, а можливо й дощової чи дещо туманної. 

Також для створення інтересу серед учасників у класі 2WD, які технічно не могли змагатися з автомобілями марки Porsсhe створили новий – FWD 300. Тож цього разу глядачі побачать абсолютно нову конфігурацію конкуренції у цьому заїзді.

Основні деталі заходу:

Де? СТК Лтава, вул. Комарова 1
Коли? 03.11.2019
О котрій? 12:00
Вартість? БЕЗКОШТОВНО!
Дрес-код? Гарний настрій!

Змагання традиційно проходитимуть під егідою Автомобільної Федерації України (ФАУ), під керівництвом організатора – Андрія ПРИХОДЬКО.

Перейти до вмісту