Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві продовжується студентська програма “Розвиток”

Студентською Радою міста Полтави, за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, впроваджено реалізацію циклу тренінгових занять для студентської молоді, в рамках програми «Розвиток».

28 вересня на базі комунальної установи «Інститут розвитку міста» відбувся сьомий тренінг на тему «Team building: якою має бути команда», повідомляють у міській раді.

До тренінгу мали змогу доєднатися 25 лідерів і активістів органів студентського самоврядування як депутатів від Студентської ради міста так і навчальних закладів м. Полтава.

Тренером виступила – представниця Обласного молодіжного центру – Наталія Панченко. Вона, як діючий тренер поділилася власним досвідом формування сильної та дієвої команди та головними принципами справжнього лідера.

Учасники мали змогу отримати нові практичні та теоретичні навички, а саме:

Як розвивається лідер всередині команди та який має вплив?;

Чи існує принцип «індивідуального підходу» у великій команді?;

Як правильно розподілити ролі в команді?;

Вміння чути один одного та доходити до компромісних рішень;

Що таке планування?;

Основні принципи планування діяльності;

Особливістю даного тренінгового заняття були ефективні практичні вправи, які допомогли учасникам отримати нові цікаві знання та набути нових практичних навичок.

Організатори зауважують: проведення даного циклу заходів сприятиме залученню молоді до формування та реалізації державної молодіжної політики у різних сферах; впровадження інноваційних підходів до реалізації напрямів: формування навичок самомотивації, ефективного спілкування, самопізнання та свідомого ставлення до життєвого вибору, розвитку лідерських якостей та здібностей, ефективної роботи в команді.

Тренінгові заняття плануються до проведення кожного місяця поточного навчального року.

Перейти до вмісту