Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

У Полтаві фахівців з ОТГ навчали системі внутрішнього контролю

У Полтаві фахівців з ОТГ навчали системі внутрішнього контролю

Що таке внутрішній контроль, його елементи, документальне забезпечення, ризик-менеджмент, елементи управління ризиками. Про все в тому числі йшлося на тренінзі, якій пройшов  в Полтавському Центрі розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою».

Головним спікером була Галина Семенець, експерт Програми «U-LEAD з Європою». Вона акцентувала увагу керівників та представників об’єднаних територіальних громад Полтавщини на тому, що саме внутрішній контроль є невід’ємним інструментом ефективного менеджменту в ОТГ. Докладно зупинилася й на способах управління ризиками, повідомляє Полтавський ЦРМС.

Під час практичних завдань відпрацьовували механізми розробки та впровадження заходів контролю. Також спікером було розглянуто налагодження комунікації та інформаційного обміну. Велику зацікавленість учасників викликало обговорення спектру питань, пов’язаних з внутрішнім аудитом організації та провадження діяльності.

Галина Семенець підкреслила важливість публічності органів місцевого самоврядування як важливої складової системи внутрішнього контролю в громаді.  

Перейти до вмісту