Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У лікарні «Кременчуцька» запрацював електронний запис до фахівців

У лікарні «Кременчуцька» запрацював електронний запис до фахівців

На базі консультативно-діагностичного центру КНМП «Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька» запрацювала програма «МЕДСТАР». Вона дозволяє пацієнту записатися до лікаря, не виходячи з дому, і прийти на чітко визначений час, не чекаючи прийому в черзі, повідомляє Кременчуцька міськрада.

Щоб записатися на прийом до лікаря, пацієнту лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» необхідно зайти на сторінку «МЕДСТАР» за посиланням: https://patient.medcard24.net/login/uk/ . Ввести свій номер телефону або ж телефон свого родича, який потребує медичної консультації.

Після того, як на ваш номер телефону надійде код авторизації, який стане пропуском до входу в сторінку пацієнта, знаходите на ній потрібного лікаря (за прізвищем або спеціалізацією) і обираєте зручний час для відвідування.

Система визначає, що ви заходите до неї вперше, і для реєстрації особистого кабінету пропонує ввести свої дані – ПІБ, дату народження, стать і за бажанням електронну адресу. Після введення даних пацієнт одразу потрапляє в автоматично створений особистий кабінет і зможе побачити запис на прийом до обраного ним лікаря на визначений час.

В особистому кабінеті за потреби можна скасувати прийом у лікаря, а також переглянути історію візитів.

Більш детальна інформація про те, як можна скористатися програмою «МЕДСТАР» можна за посиланням https://patient.medcard24.net/documentation/patient1.html або https://www.youtube.com/watch?v=bAykjOYIinc&feature=youtu.be

Перейти до вмісту