Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

Шкільний радіовузол та “Хата активної молоді”: у Пирятинській ОТГ реалізовуватимуть проекти “Шкільного громадського бюджету”

Шкільний радіовузол та “Хата активної молоді”: у Пирятинській ОТГ реалізовуватимуть проекти “Шкільного громадського бюджету”

На засіданні постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва 25 жовтня депутати розглянули та рекомендували винести на затвердження сесії питання про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Зокрема, погодили співфінансування проєктних заявок: “Створення шкільного радіовузла як інформаційного центру школи “Голос ліцею” та “Хата активної молоді” для участі в конкурсі “Шкільний бюджет Полтавської області”.

“Однією з ефективних форм освітньої діяльності учнів у школі є шкільна радіостудія. Робота над створенням цікавих радіопрограм допомагає виявити активних, талановитих та обдарованих дітей”, – йдеться в описі проекту шкільного радіовузла “Голос ліцею”.

Пооект “Хата активної молоді” спрямований на створення сприятливих умов для змістовного дозвілля, культурного та соціального розвитку молоді пирятинської громади, профілактику правопорушень, сприяння згуртованості.

Перейти до вмісту