Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Пирятинська міська ОТГ дасть гроші молодій сім’ї на придбання житла

Пирятинська міська ОТГ дасть гроші молодій сім’ї на придбання житла

Відповідно до розподілу коштів державної субвенції, для потреб Пирятинської міської ОТГ надійшли 326 616 грн. Розпорядником їх є управління соціального захисту населення.

Як повідомили у Пирятинській міськраді, 16 жовтня на засіданні комісії з придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконкомі міської ради, у присутності молодої дівчини, прийнято рішення щодо виплати грошової компенсації на придбання житла особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

“Незабаром молода сім’я матиме можливість придбати власне житло та будувати щасливе сімейне життя”, – зазначають у міськраді.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 16.09.2019 № 680 “Про розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2019 рік“, затверджено розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації для придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, між адміністративно-територіальними одиницями області, проведений згідно з поданими місцевими комісіями пропозиціями.

Перейти до вмісту