Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк допоможе кременчужанам вносити оплату за дитячий садочок

ПриватБанк допоможе кременчужанам вносити оплату за дитячий садочок

Більше половини дитячих садочків Кременчука спростили життя батьків дошкільнят – встановили POS-термінали ПриватБанку та приймають оплату безпосередньо у садочку. Тепер оплата за садочок з нудного квесту “знайди найближче відділення банку” перетворилась на швидкий, зручний розрахунок з мінімальним затратами часу та коштів.  

Як повідомляють у ПриватБанку 25 із 44 садочків Кременчука подбали про зручніть оплат і встановили  POS-термінали ПриватБанку.

“Ми дуже задоволені. Це ж як зручно – отримав квитанцію і відразу оплатив, – ділиться досвідом кременчужанин Максим Петрович, – Оплачувати можна карткою будь-якого банку. І що мені подобається найбільше – відсутність комісії при сплаті кредитними коштами. Адже оплатити квитанцію слід до 10 числа, а зарплата у мене після 15. От і користуюсь частенько кредиткою, аби не попасти у список боржників”. 

“Я сам татко, тому про оплати у дитячих садках, школах знаю не з чуток, – розповідає Сергій Носенко, керівник напрямку “Еквайринг” Кременчуцької філії ПриватБанку. – Безготівкові розрахунки – це не лише зручно, швидко і вигідно, це і перший крок прозорої економіки. Оплата бюджетних послуг через POS-термінали ПриватБанку  має мінімальну комісію, яка складає 2% від суми чеку та 2 грн. Як приклад, оплачуючи чек на 100 грн, комісія за оплату складатиме всього 4 грн”.

Сьогодні POS-термінали ПриватБанку можна знайти у будь-якій бюджетній організації – ДРАЦС, ЦНАП, сільські ради, нотаріат, навчально-виховні заклади, заклади охорони здоров’я.  Банківські послуги мають бути простими, доступними і зручними

“Платіжний термінал – це послуга на базі POS-термінала ПриватБанку, за допомогою якої бюджетна установа може самостійно проводити платежі клієнтів за різні послуги з їхніх карток на рахунок підприємства, – додає пан Сергій. – При цьому клієнт має можливість одночасно платити за декілька послуг: на різні рахунки (у тому числі казначейські рахунки) або за різні послуги (до 14 послуг на одному терміналі). Наразі до кожної послуги можна підв’язувати як окремий рахунок, так і окремий сервіс у будь-яких варіаціях.

З початку року через мережу POS-терміналів ПриватБанку у  Кременчуці було здійснено платежів на загальну суму більше 2,5 мільярда гривень. 

ПриватБанк є беззаперечним лідером українського ринку еквайрингу. На сьогодні мережа ПриватБанку налічує понад 192,5 тис. POS-терміналів, майже 70% з яких приймають безконтактні платежі картками чи смартфонами.

Перейти до вмісту