Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Полтавцям розповіли, як навчатися через державний центр зайнятості

Полтавцям розповіли, як навчатися через державний центр зайнятості

Пропонуємо до уваги інформацію корисну тим хто прагне навчатися та постійно пізнавати нове для себе. Ми рекомендуємо скористатися різними варіантами навчання рахунок Держаної служби зайнятості, що підвищать Ваш кваліфікаційний рівень та нададуть змогу конкурувати на сучасному ринку праці.

Прогрес щороку вносить зміни в життя людини. Тому абсолютно нормальним явищем стало те, що деякі популярні ще 10 років тому професії стають наразі не потрібними і не актуальними. Маючи освіту, досвід і бажання працювати, людина опиняється перед викликом – здобути нову кваліфікацію. Це, безсумнівно, завдання непросте і потребує рішучості – не завжди легко вийти з так званої зони комфорту.

Аналітики стверджують, що успішними на ринку праці стануть саме ті спеціалісти, які зможуть швидко адаптуватися до змін та здобуватимуть знання впродовж усього професійного життя. Тому виходити за рамки звичних компетенцій та певної стабільності – вимога стрімкого життя.

Що пропонує служба зайнятості у випадку, коли постала необхідність змінити фах або підвищити кваліфікацію?

• Навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі– ЦПТО ДСЗ).

Нагадуємо, що таких центрів в системі служби зайнятості діє 11 в різних регіонах України. В ЦПТО ДСЗ понад 200 тематичними курсами цільового призначення.

Більш детально тут ➡️ https://www.dcz.gov.ua/storinka/centry-profesiyno-tehnichnoyi-osvity
• Ваучер на навчання
Документ дає право на перепідготовку та підвищення кваліфікації у навчальних закладах чи в роботодавця.
Більш детально тут ➡️ https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

Щоб отримати кваліфіковану консультацію щодо послуг та сервісів служби зайнятості, завітайте, будь ласка, до будь-якого центру зайнятості.

В Полтавському регіоні за додатковою інформацією можна звернутися до Полтавської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Небесної Сотні, 91, Полтава, Полтавська область, 36022.

Перегляньте місце розташування Філії на Google картах ➡️ https://goo.gl/maps/3SQzgqKCDN11RbVY7

Ми не стоїмо на місті, а рухаємося в перед! Саморозвиток та навчання протягом життя дає енергії на здобуття нових вершин, а досягнення успіху окриляє. Робимо нові кроки разом – змінюємося на краще!

Інформація підготовлена Полтавською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості.

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями:
https://pol.dcz.gov.ua/
https://www.facebook.com/CZPoltava/

Перейти до вмісту