Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавщину огорнув туман: поліція прохає водіїв бути уважними на дорогах

Полтавщину огорнув туман: поліція прохає водіїв бути уважними на дорогах

Зранку 21 жовтня у Полтаві та області спостерігається сильний туман. Тому патрульна поліція Полтавщини прохає водіїв бути уважними на дорогах та пам’ятати про правила дорожнього руху.

“Водії, пам’ятайте! При керуванні транспортним засобом в умовах туману рухайтесь з увімкненими габаритними вогнями, фарами ближнього світла, або протитуманними фарами! Уникайте будь-яких раптових маневрів – обгону, перелаштування, випередження. Дистанцію варто тримати відчутно більшу, ніж у звичайних умовах, адже рухаючись в тумані дуже складно оцінити рух інших автомобілів. Користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкісний режим”, – нагадує патрульна поліція на своїй сторінці у Фейсбук.

У місті та на автошляхах області завжди готові прийти водіям на допомогу екіпажі патрульної поліції, тому у випадках надзвичайних ситуацій, необхідно відразу телефонувати на лінію 102.

За даними Укргідрометцентру, сьогодні на Полтавщині буде сонячно і тепло, температура вдень становитиме 19-21 градус вище нуля. Без опадів.

Перейти до вмісту