Ви тут:
Полтавщина Р Суспільство 

Пластикові вікна в Полтаві: новий погляд на якість

Вікна з ПВХ продовжують завойовувати серця і будинки людей. Висока якість, естетичний вигляд, довговічність і надійність зробили їх незамінним елементом інтер’єру. Сучасні пластикові вікна в Полтаві це не тільки технологічність і надійність, а також інновації від компанії-партнера «VEKA», провідного виробника вікон ПВХ. Замовте нові вікна з доставкою, відкрийте для себе оновлені, мальовничі перспективи!

Види і характеристики пластикових вікон

Готові пластикові вікна останніх поколінь виконують кілька функцій:

  • Доступ в приміщення природного денного світла;
  • Провітрювання;
  • Захист від вологи та пилу;
  • Шумоізоляція;
  • Утеплення.

Крім цього, сьогодні вікна служать непереборною перешкодою для проникнення зловмисників. Вироби з ПВХ – справжні інженерні системи, вони включають безліч вузлів, кріплень, механізмів, кілька видів матеріалів, об’єднаних у загальну конструкцію. Стандартне пластикове вікно складається з рами і стулки, виготовлених з профілю, а також склопакета і фурнітури, яка служить запірним пристроєм.

Вікна можуть бути суцільними («глухими»), без можливості відкривання. Відкриваються моделі забезпечуються одним або декількома механізмами:

  1. Поворотний – служить для відкриття стулок з поворотом уздовж вертикальної осі.
  2. Поворотно-відкидний – дозволяє додатково відкривати вікно в режимі провітрювання.
  3. Розсувний – тільки відкриття, за принципом «купе». Економить місце на підвіконні, частіше використовується в широких рамах, наприклад, балконних або панорамних.

Типи склопакетів і додаткові опції

Склопакети виготовляють двокамерні і трикамерні, в залежності від числа шарів листового скла. Чим їх більше – тим краще буде зберігатися тепло в приміщенні. Для теплоізоляції камери між пакетами заповнюються осушеним повітрям або ксеноном, аргоном, які підвищують енергоефективність вікна. Двокамерні склопакети використовуються в середній кліматичній зоні, трикамерні широко затребувані в північних районах.

Новітні розробки вікон роблять їх експлуатацію простою і доступною одночасно для дорослих і дітей. Для безпеки на ручках передбачена можливість установки дитячого замку, а у віконних отворах – сіток, які служать протимоскітною захистом, а також перешкоджають випадання з вікна квіткових горщиків і домашніх вихованців.

Вибираємо пластикові вікна правильно

Вибираючи пластикові вікна в Полтаві, слід звертати особливу увагу на техніку виконання. Вікна компанії-партнера «VEKA» славляться неухильним дотриманням технічних регламентів і служать черговим підтвердженням неперевершеного німецької якості. Визначтеся з відповідним типом виробу, і ваше нове вікно після замовлення не змусить себе довго чекати!

Перейти до вмісту