Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині хочуть зробити єдину систему пільгового перевезення в місті та районі

На Лубенщині хочуть зробити єдину систему пільгового перевезення в місті та районі

За круглим столом у Лубенській райдержадміністрації шукали рішення питання щодо пільгового перевезення у місті та районі. Участь у обговоренні взяли виконувач обов’язків голови Лубенської райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови Ігор Нестеренко, сільські голови, представники від Засульської сільської ради та міськвиконкому, перевізники, представники ПАТ «Лубнигаз», начальники відділів та управлінь райдержадміністрації.

Про це повідомили у Лубенській РДА.

«Систему пільгового перевезення міста та району необхідно зробити єдиною, – наголосив Сергій Сіряченко, – громадяни, які мають право на пільги, повинні мати змогу користуватися ними в повному обсязі як у місті, так і в районі».

Начальник відділу агропромислового та економічного розвитку Любов Логвин інформувала громадськість щодо стану перевезень у Лубенському районі та окреслила ряд наявних проблем. На сьогодні кожна сільська рада знайшла свій спосіб взаємодії з перевізниками та пасажирами-пільговиками, однак, виникають проблеми з перевезенням селян у місті та навпаки. Разом з тим, у повному обсязі забезпечити пільги, гарантовані державою, ні районний, ні сільські бюджети не в змозі, тож питання залишається відкритим.

Перейти до вмісту