Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Молодь з Полтавщини отримає стипендію Героя України

Молодь з Полтавщини отримає стипендію Героя України

23 жовтня у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського відбулося засідання комісії для визначення стипендіатів стипендії імені Героя Небесної Сотні — Героя України Ігоря Сердюка.

Розглядали претендентів директор Департаменту освіти і науки ОДА Олена Харченко, начальник управління Державної служби якості освіти у

Полтавській області Юрій Кращенко, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Олександр Бариш, депутат Полтавської обласної ради Сергій Шевчук та провідні науковці Полтавщини.

Комісія визначала переможців конкурсу на здобуття стипендії імені Ігоря Сердюка в трьох номінаціях: для учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, для студентів та для молодих учених. Як говорять учасники комісії: їм надіслали багато цікавих робіт та матеріалів.

Попередньо комісія ознайомилася з конкурсними роботами та визначила для кожного учасника рейтинговий бал. Згідно з рейтингом  та враховуючи наукові досягнення за рік, вирішили призначити стипендію імені Ігоря Сердюка для 10 конкурсантів з кожної категорії.

Мета призначення стипендії — популяризація національно-патріотичного виховання дітей та молоді, увічнення пам’яті визначних поборників державної незалежності України та для мотивування навчальної, наукової діяльності юнацтва.

Перейти до вмісту