Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Голови обласних профспілок працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України ознайомилися з роботою «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ»

Голови обласних профспілок працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України ознайомилися з роботою «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ»

Представники профспілок працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення України відвідали Полтавщину. Також вони ознайомилися з роботою «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ».

На території Полтавщини, в Миргороді, 10 жовтня відбулась виїзне засідання президії ЦК профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України. У рамках заходу голови обласних профспілок України на чолі з головою ЦК Профспілки Олексієм Романюком завітали на «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ», щоб ознайомитися з роботою підприємства.

Також за традицією почесні гості разом із працівниками підприємства посадили ялиці на території 1-го водозабору. Раніше, у 2000 році, на 100-річчя «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ», голова ЦК Профспілки Олексій Романюк разом з головою Полтавської організації профспілки Петром Латишем посадив берізку в саду, закладеному на честь цієї дати. За дев’ятнадцять років дерево виросло і змужніло.

Кожного разу з радістю відвідую «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» та спілкуюсь із працівниками. Приємно бачити, як підприємство розвивається та турбується про якісне водопостачання і водовідведення, працює, аби мешканці були задоволені послугами, — розповів Олексій Романюк.

Майстер дільниці з експлуатації водозабірних споруд та насосних станцій другого підйому Олександра Мистюк провела екскурсію територією підприємства, розповіла про роботу водозабору.

Гості оглянули машинний зал насосної станції, ознайомились із центральною диспетчерською підприємства, звідки здійснюється загальне оперативне керівництво системи водопостачання та водовідведення.

Голова ЦК Профспілки Олексій Романюк вручив генеральному директору «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ» Василю Воротинцеву подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення розвитку і підвищення ефективності роботи підприємства, плідну співпрацю з Профспілкою щодо забезпечення трудових і соціально-економічних прав працівників.

 

Перейти до вмісту