Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До Полтави приїхав ЄврОбус: на Театральній площі розповідають про євроінтеграцію

До Полтави приїхав ЄврОбус: на Театральній площі розповідають про євроінтеграцію

8 жовтня до Полтави приїхав Євробус – автобус, що мандрує містами України, аби поширити інформацію щодо Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. У рамках зустрічей місцевим жителям розповідають про можливості, які відкриває ця угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всіх верств населення.

У Полтаві проект «ЄврОбус у твоєму місті» перебуватиме один день. Організатори облаштували дві локації: перша на Театральній площі, друга в ГО «Нова Полтава».

«Цього разу у нас чотири українських міста та два в Молдові. Ми їдемо брендованим автобусом, щоб популяризувати Угоду з ЄС. Буде говорити про академічні та неакадемічні можливості для студентів, як знайти достовірну інформацію в Інтернеті, як ЄС вже співпрацює з Україною. Особливу увагу приділяємо діткам, ми їм розповідаємо про різні країни, мови світу, що цікавого можна відвідати за кордоном», – розповідає івент-менеджер проекту «ЄврОбус у твоєму місті» Анастасія Головченко.

На Театральній площі розповідають про ЄС переважно в інтерактивних, розважальних та інформаційних формах. Натомість, у ГО «Нова Полтава» тривають лекції для молоді, представників бізнесу, а ввечері відбудеться показ короткометражок про європейські цінності та дискусія.

Перейти до вмісту